RREGULLORJA E DYQANIT

Kujdesi ndaj konsumatorit
Kujdesi ndaj konsumatorit

Ne duam që ju të përjetoni një eksperiencë të këndshme gjatë blerjes online. Nëse hasni në ndonjë problem, ju lutem kontaktoni Kujdesin ndaj konsumatorit në 045 474 416.

Ne duam që:

-të kontribuojmë në vetëbesimin e konsumatorëve tanë duke ofruar stile unike të rrobave

-eksperiencë argëtuese dhe të veçantë

-të kontribuojmë në mbrojtjen e ambientit

-të përhapim përgjegjësinë sociale tek të tjerët mbi ambientin.

Privatësia dhe siguria

Webfaqja e YMCA Dyqanit garanton vizitorët tanë për privatësi dhe siguri, pasi nuk synojmë të mbledhim as edhe një informacion tuajin.  Konsumatorët kanë mundësi të vizitojnë webfaqen tonë dhe të realizojnë porositë prej web- faqes ose platformave të rrjeteve tona sociale.

Metodat e pagesës

Mënyra e vetme dhe kryesore e pagesës, do të jetë me para në dorë në momentin kur porosia mbërrin tek dera juaj nga postieri.

 
Pagesa me para në dorë
Kënaqësi e garantuar
Dorëzimi/Marrja e porosive
Na ndiqni
Abonohu
  • Facebook
  • Instagram

Copyright © 2021 All Rights Reserved.


YMCA™ & Young Men's Christian Association™ are registered trademarks of the World Alliance of YMCA's within the Republic of Kosovo territory.

The YMCA Movement in Kosovo is the only entity permitted to use the YMCA™ & Young Men's Christian Association™ trademarks.