Transporti dhe Politikat e kthimit

Politika e transportit

Të gjitha porositë dërgohen përmes Shërbimit Postar dhe këto do të jenë tek ju brenda 5-7 ditëve të punës nga momenti i përzgjedhjes.

Ndryshimi i porosive

Të gjitha kërkesat/blerjet përpunohen menjëherë pas konfirmimit, blerjet/kërkesat e paraqitura konsiderohen përfundimtare.

 

Ne do të përpiqemi të akomodojmë kërkesat për ndryshimet eventuale ose kërkesat e anulimit, por nuk mund të ju garantojm disponueshmërin/mundësinë për çdo ndryshim eventual.  

Kontaktoni Shërbimin e Klientit në 045 474 416 apo në email shops@ymcakosovo.com për ndryshime në porosi ose për kërkesë për anulim.

Të gjitha kërkesat e ndryshimit i nënshtrohen tarifave shtesë të cilat do të faturohen veçmas.

Metodat e pagesës

Mënyra jonë kryesore dhe e vetmja e pagesës do të jetë me para të gatshme, kesh tek postieri.

Pagesa me para në dorë
Kënaqësi e garantuar
Dorëzimi/Marrja e porosive
Na ndiqni
Abonohu
  • Facebook
  • Instagram

Copyright © 2021 All Rights Reserved.


YMCA™ & Young Men's Christian Association™ are registered trademarks of the World Alliance of YMCA's within the Republic of Kosovo territory.

The YMCA Movement in Kosovo is the only entity permitted to use the YMCA™ & Young Men's Christian Association™ trademarks.